Геля Зозуля та ADAM випустили спільний хіт

Серпень 17, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 96 | Коментарі: 0

Геля Зозуля та ADAM випустили спільний хіт «Особистий рай».

Дуетну пісню артисти присвятили всім закоханим, які йдуть на пошуки своєї половинки попри будь-які перешкоди.

“В кожного з нас свої перешкоди, але на шляху до коханого це все не страшно, навіть акули та урагани. - підкреслила Геля Зозуля. - Пам'ятаю, як колись мій тато розповідав, як він до мами в сусіднє село їхав на велосипеді з букетом ромашок і співав пісню. І це теж випробування. Та будь-які іспити долі будуть складені успішно, коли в серці запалений вогник любові. І наша пісня з ADAM саме про це”.

За словами ADAM, назву пісні обрали швидко та єдиноголосно:

“Ми дали назву пісні “Особистий рай”, адже це той стан, коли двоє людей закохані в один одного, і їм так добре вдвох, що де б вони не були, в будь якому куточку світу, це їх момент. Це час тільки для них двох. Наш новий трек вийшов дуже казковим. Мені дуже подобається, що увімкнувши його, можна собі уявляти якусь кольорову історію із фантастичного мультику. А ще, під нього класно танцювати Бачату, перевіно”.

Цікаво, що ідея дуету зародилась спонтано. Геля Зозуля та ADAM познайомились через соцмережі:

“Ми вже давно слухали Гелю, знімали сторіки і рілзи під її треки, обмінювалися сердечками та компліментами, і от одного разу ми вирішили зустрітись потворити разом! От так ми і познайомились. Дуже класно було творити разом, і мені дуже подобається те, що в нас вийшло, я отримав масу задоволення. Це була наша перша співпраця з Гелею, вона дуже творча, з дуже крутим польотом фантазії, і вона дуже гарно співає”.

“Я дуже люблю пісні ADAM. Мої улюблені його пісні “Я не п'яна, я щаслива”, “Танцюй зі мною повільно”. І колись, коли я випускала одну з перших своїх пісень “Наробила лиха”, він підтримав мене і зняв з Сашею відео. Нам працювалося дуже легко і комфортно. Цікаво співпало, що я, Міша і Саша, ми всі троє по знаку зодіаку раки. Можливо співпадіння, та ми всі один одного розуміємо з півслова, відчуваємо душею”.

Тож, не виключено, що попереду ще одна дуетна пісня. А поки що, пропонуємо послухати перший сумісний трек “Особистий рай”, який до офіційного виходу вже наробив шороху в соцмережах та отримав від шанувальників чимало відгуків.

Неочікуваний дует: Геля Зозуля та ADAM випустили спільний хіт

ПОСИЛАННЯ НА ТРЕК
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool