За повторне вчинення крадіжки мешканцю Кіровоградщини загрожує кілька років в’язниці

Жовтень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Працівники Голованівського РВ УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у скоєнні крадіжки 21-річного жителя одного із населених пунктів району. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До дільничного інспектора міліції звернулася місцева жителька, яка повідомила, що за час її відсутності, з квартири було викрадено гроші у сумі понад 900 гривень, мобільний телефон, сонцезахисні окуляри та деякий одяг. Злодій проник у помешкання через незачинені балконні двері.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів через кілька діб працівники міліції вийшли на слід підозрюваного, який весь цей час переховувався. У зловмисника оперативники виявили крадений мобільний та окуляри. З’ясувалося також, що чоловік у цьому році був засуджений за скоєння крадіжки та відбував умовний термін покарання.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Підозрюваного затримано у порядку статті 115 КПК України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool