За 2013 рік на Одеській залізниці відремонтовано 31 переїзд

Січень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 720 | Коментарі: 0

Працівники колійного господарства Одеської залізниці в 2013 році капітально відремонтували 18 переїздів.

 На 31 переїзді було замінено переїзні настили старого типу на настили зі збірного залізобетону. На двох переїздах були виконані роботи з покращення видимості, зокрема на 255 км перегону Плетений Ташлик – Шостаківка вирублено зайву рослинність, а на 302 км станції Лікарівка розроблена виїмка шляхом усунення 17 тис. м3 грунту.
Також були виконані роботи з обладнання переїздів з автобусним рухом пристроями переїзної сигналізації на 3 км під’їзної колії Княжеве – Соколівка та під’їзній колії №12 станції Кавуни. Було закрито чотири малодіяльних переїзди.
Роботи проводились відповідно до «Галузевої програми забезпечення безпеки руху на залізничних переїздах на 2011 – 2015 рр». Щорічно Одеська залізниця вкладає значні кошти у ремонт та модернізацію переїздів для створення безпечних і комфортних умов водіям автотранспортних засобів при перетині залізничних переїздів.

*Довідка:
Усього на балансі Одеської залізниці експлуатується 733 переїзди, з них 381 перетинають автобусні маршрути. 194 переїздів обслуговуються черговим працівником, 56 таких переїздів обладнано шлагбаумами для перекриття автодоріг на всю ширину проїжджої частини. Із 539 переїздів без чергового – 432 обладнані пристроями переїзної сигналізації.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool