З початку року майже 18 тисяч жителів Кіровоградщини отримали електронні ключі

Листопад 05, 2014 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

Про це повідомила начальник відділу реєстрації користувачів при ГУ ДФС у Кіровоградській області Наталя Плаксіна.

Як зазначила посадовець, для отримання послуги електронного цифрового підпису суб’єкт господарювання повинен звернутись до підрозділу реєстрації користувачів та надати пакет документів, передбачених Регламентом акредитованого центру сертифікації ключів інформаційно-довідкового департаменту.
Загалом, з початку поточного року в області послугами Акредитованого центру сертифікації ключів у Кіровоградській області скористалися 17924 платників податків, з них 4546 юридичних осіб та 13378 фізичних осіб.
Нагадуємо, що з початку цього року кожен користувач отримує два окремих сертифікати: один використовується для формування підпису (шифрування інформації), а інший – відповідний цьому таємному ключу відкритий ключ, який міститься в Сертифікаті відкритого ключа, що призначений для розшифрування електронного цифрового підпису і одержання інформації, яка буде міститися у звіті.
Інформація, яка передається засобами Інтернет в електронному вигляді, надійно захищена, – наголошують фахівці органів ДФС і запрошують платників податків безкоштовно отримати електронний ключ та відчути переваги користування сучасними засобами телекомунікаційного зв’язку.
Зі всіма деталями оформлення електронного цифрового підпису можна ознайомитися на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД за посиланням http://www.acskidd.gov.ua.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool