З початку року до органів Міндоходів області звернулося більше 600 жителів Кіровоградщини

Грудень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 883 | Коментарі: 0

За повідомленням відділу обслуговування платників податків Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області, з початку року до територіальних органів Міндоходів області від громадян надійшло 235 письмових звернень.

На особистий прийом до посадових осіб завітало 387 жителів Кіровоградщини.
У письмових зверненнях громадяни найчастіше порушували питання контрольно-перевірочної роботи органів Міндоходів (23,4 %) та інформували про ухилення від сплати податків (34,5%).
Під час особистих зустрічей з керівництвом органів Міндоходів області громадян цікавили питання сплати податку на доходи фізичних осіб, застосування податкової соціальної пільги, порядку оподаткування доходів від підприємницької діяльності та сплати земельного податку та орендної плати за земельні ділянки.
„Згідно Конституції України та Закону України „Про звернення громадян” кожний громадянин має право на індивідуальне чи колективне письмове звернення або особисто звернутися до органів державної влади, посадових і службових осіб з метою роз’яснення прав і законних інтересів. Саме тому посадовцями органів доходів і зборів Кіровоградської області постійно здійснюються виїзні прийоми громадян за їх місцем проживанні у сільських та селищних радах. Всього з початку року проведено 224 такі прийоми”, –зазначила заступник начальника ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Тетяна Соколенко.
Нагадуємо, особистий прийом громадян посадовими особами органів Міндоходів області здійснюється за окремим графіком та за попереднім записом не пізніше, ніж за п’ять робочих днів до календарної дати прийому. Запис проводиться за телефоном: (0522) 36-69-99. Адреса Приймальні громадян Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool