Всеукраїнський патріотичний десант «Герої-підводники Кіровоградщини»

Вересень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 1608 | Коментарі: 0

26 вересня в будинку культури “Авіатор” Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського патріотичного десанту “Герої-підводники Кіровоградщини”, присвяченого 70-річчю визволення України від фашистських загарбників.

З вітальним словом до присутніх звернулись заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Віта Атаманчук та заступник міського голови Вадим Дрига. Посадовці вручили членам організації Кіровоградського обласного осередку Всеукраїнської асоціації ветеранів-підводників відзнаки від обласної державної адміністрації та виконавчого комітету Кіровоградської міської ради.
Святкову атмосферу учасникам урочистостей створили капітан першого рангу Сергій Шабовта, заслужений артист України Сергій Дьомін та ансамбль «12 Регіон».
джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool