Вогнеборці Кіровоградщини загасили 2 пожежі

Серпень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 612 | Коментарі: 0

9 серпня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі залучались на гасіння пожеж.

Так, о 09:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шевченка смт Знам’янка Друга Знам’янського району. Після прибуття на місце події було встановлено, що на території приватного домоволодіння горить 12 м2 господарчої будівлі. О 10:07 рятувальники локалізували пожежу та о 11:37 – ліквідували. До гасіння залучались 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка. 

О 10:03 стало відомо про пожежу автомобіля ЗАЗ 1102 на вул. Незалежності смт Добровеличківка. З’ясувалось, у моторному відсіці легковика загорівся стартер. Силами вогнеборців о 10:15 пожежу було локалізовано та 10:18 – ліквідовано. На гасіння залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка.

В усіх випадках травмованих або загиблих не виявлено. Причини усіх пожеж наразі з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області

Вогнеборці Кіровоградщини загасили 2 пожежі


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool