Визначено найкращу екологічну агітбригаду Кіровоградщини! (ФОТО)

Жовтень 02, 2012 | Новини | Переглядів: 1869 | Коментарі: 0

Підсумки конкурсу серед екологічних колективів – агітбригад, який було організовано Кіровоградським обласним управлінням лісового та мисливського господарства спільно з обласним Товариством лісівників за підтримки Кіровоградського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, відбулися у Чорноліській лісній школі, що розташована на території Чорноліського лісгоспу.

Юні природолюби – члени учнівських лісництв змагалися у вмінні нетрадиційно та цікаво розповісти про важливість збереження природи та примноження лісів Кіровоградщини.
Завдання конкурсантів полягало у оформленні виставки-презентації діяльності колективів під символічною назвою «Ліс – це життя» та у постановці творчого виступу, який би поширював знання та досвід лісогосподарського напрямку.
Виступи продемонстрували вміння дітей втиснути у досить короткий проміжок часу максимум пізнавальної інформації, представили своєрідні, неповторні, авторські міні-вистави, показали власноруч створені плакати, малюнки, фотографії та презентації, продемонстрували результативність своєї роботи та довели, що за екологічне здоров’я планети агітувати вони справді вміють.
Оцінювали виступи компетентні судді – представники обласного управління лісового та мисливського господарства, обласного Товариства лісівників, Кіровоградської обласної асоціації учнівських лісництв та ОЦЕНТУМу.
За результатами конкурсу першість виборола екологічна агітбригада «Зелена планета» від Компаніївського лісгоспу (керівник Світлана Полтавець, головний лісничий Ольга Артеменко). Срібло дісталося агітбригаді Підліснянського учнівського лісництва від Олександрівського лісгоспу (керівник …, головний лісничий Віталій Терещенко), а почесне третє місце було присуджено команді Богданівського шкільного лісництва «Зелена планета» від Чорноліського лісгоспу (керівник Алла Довженко, головний лісничий Олександр Зуєв). Призери отримали грошові нагороди: 1000 гривень за здобуте перше місце, 600 гривень – за друге та 400 гривень – за третє. Інші команди отримали заохочувальні призи: від Голованівського лісгоспу – команда шкільного лісництва «Пролісок» Синьківської школи, від Долинського – агітбригада «ЕКО» Гурівської школи, від Оникіївського – «ЕКОС» Тишківської школи та «Лісові Робінзони» Іванівської школи, «Сполох» з Микільської школи від Світловодського лісгоспу та парубки зі шкільного лісництва «Росинка» Іванівської школи від ДСДЛЦ «Веселі Боковеньки». Ще деякі команди отримали цікаві енциклопедії – спецпризи від начальника обласного управління. Не залишилися без подарунків і керівники команд – вони отримали саджанці самшиту.

Організатори конкурсу запевнили, що планують проводити такий конкурс щорічно, адже він активізує участь підростаючого покоління в природоохоронній роботі щодо розв’язання проблем збереження лісів та дозволяє це робити цікаво та незвично, розкриваючи ораторські, акторські, співочі і, навіть, танцювальні таланти серед юних лісівників. Саме такі конкурси можуть зробити екологічний рух більш масовим завдяки поєднанню інформативності та різноманітних барвистих та захоплюючих міні-шоу, а це є запорукою здоров’я та сили лісової Кіровоградщини, а тому – і всіх її мешканців.

Визначено найкращу екологічну агітбригаду Кіровоградщини! (ФОТО)

Визначено найкращу екологічну агітбригаду Кіровоградщини! (ФОТО)

Визначено найкращу екологічну агітбригаду Кіровоградщини! (ФОТО)

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool