Вбивство на Кіровоградщині

Вересень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1288 | Коментарі: 0

33-річний підозрюваний раніше притягувався до відповідальності за крадіжки та зберігання наркотичних засобів.

Цього разу чоловіку доведеться відповідати за вбивство товариша, скоєне у стані алкогольного сп’яніння. За ці дії йому загрожує відповідальність у вигляді тюремного ув’язнення від 7 до 15 років.
Пригода сталася у Новоукраїнському районі Кіровоградської області. Місцевий житель, заробітчанин, лише кілька місяців тому повернувся додому з-за закордону, де працював за наймом. Зароблені гроші, що далися йому не так вже й легко, вирішив витратити на «відпочинок», який дуже скоро перетворився в суцільну пиятику.
Напередодні трагедії чоловік запросив у гості друга з сусіднього району. Разом вони й сіли до столу.
У справи родича господар будинку не втрачався. Сусіди, що мешкають поряд з садибою, весь день спостерігали, як чоловіки час від часу ходили до крамнички, аби докупити горілки, а далі продовжували застілля, не привертаючи до себе зайвої уваги.
Ближче до 22-ї години до кімнати навідався родич. Побачене змусило чоловіка занепокоїтись. На ліжку у кімнаті лежав без ознак життя 27-річний гість. Коли на місце пригоди прибули правоохоронці, тіло небіжчика зникло, а його нетверезий товариш розповів історію про те, як сталася суперечка та бійка. А потім, за словами підозрюваного, він вивіз свого гостя, начебто ще живого у невідомому напрямку, от тільки куди, забув.
– З’ясувавши усі обставини пригоди, працівники міліції у хащах виявили тіло небіжчика з ознаками насильницької смерті, – розповідає начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук. – За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Зловмисника затримано, йому оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». За ці дії особі загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool