Валерій Манухін: так звана «народна» люстрація скоро заповнить сміттєві баки самими авторами і прибічниками цього шабашу

Жовтень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Україною прокочується кимось добре підготовлена хвиля сміттєвої люстрації начебто від імені розгніваного народу.

Сумно, що ті партійні технологи, які проводять прописують вистави на догоду своїм вождям, не хочуть замислитися, як у такий не простий для себе, для свого народу час виглядає Україна, як держава в очах цивілізованого світу – як країна дикунів, як азіатчина!
Можна мати власну думку про діяльність будь-якого депутата, не погоджуватися з Шуфричем, чи засуджувати якісь вчинки Корецького, або інших, але, хто дав право молодикам специфічної зовнішності по-бандитськи розправлятися з людьми, грубо і цинічно порушувати права людини?! На очах у міліції! Кажуть, що міліціонери в обласній адміністрації позавчора поховалися у кімнатку архіву… Навіщо така міліція, такі правоохоронці? Напевно, начальник УМВС, якщо він справжній офіцер, мав би подати у відставку, власне, як і міністр Аваков. Ганьба таким правоохоронцям. Бо така «люстрація» перетворилася на видовище, на модне дійство, а не на виконання Закону. От тільки справжній, а не проплачений народ скоро запихне в ті сміттєбаки усіх, хто накрапав ці антиконституційні закони. І почне по-справжньому питати усіх міністрів про війну, про пенсії, зарплати, соціальний захист, як зимуватимемо.
Як каже той же народ – «мало не покажеться»!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool