В Кіровоградській області відбувся ІІ етап конкурсу «Віват, офіцери! - 2013»

Серпень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

7 серпня актовій залі управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області відбувся ІІ етап конкурсу «Віват, офіцери! - 2013». У 4 конкурсних завданнях прийняли участь переможці І етапу кримінально-виконавчої служби області.

Журі оцінювали конкурсантів з розумових здібностей, фізичної вправності, умінь представити себе та свої таланти, на збирання і розбирання пістолета Макарова на час. В першу чергу учасників перевірили на знання нормативно-правових актів, які регламентують діяльність служби, виконання вправ стройового статуту та вправ фізичної підготовки: підтягування на перекладині та біг на короткі і дальні дистанції.
Більш детально учасники мали змогу розповісти про себе під час конкурсу «Візитна картка», де кожен з конкурсантів підійшов до питання зважено, хтось гумористично, а деякі навіть поетично. Учасники також продемонструвати свої вміння - у конкурсі талантів.
Отже, у фінал пройшли наступні переможці: Перше місце здобув Микола Гудима – старший інспектор Бобринецького міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції; друге місце посів Олег Цимбал – оперуповноважений оперативного відділу Петрівської виправної колонії (№49); третє Артем Личман – оперуповноважений оперативної групи Устинівського виправного центру (№37).
Тож, побажаємо нашому переможцю гідно представити свою область у фінальному етапі конкурсу, що відбудеться на базі центрального апарату у м.Київ.

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України
в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool