На Кіровоградщині виникло десять пожеж (ФОТО)

Серпень 13, 2024 | Новини | Переглядів: 118 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС 10 разів залучались на гасіння пожеж сухостою та сміття в екосистемі області.

7 таких займань загасили на території Кропивницького району: с. Соколівське Соколівської СТГ - 500 м2 сухої трави, с. Козирівка Новгородківської СТГ - 500 м2 сухої трави, вул. Державності обласного центру - 400 м2 сухої трави та 5 м2 сміття, с. Брусівка Устинівської СТГ - 250 м2 сухої трави, с. Петрове Знам’янської СТГ - 0,5 га сміття та сухої трави, с. Переможне Устинівської СТГ - 2 га сухої трави, с. Мар’янівка Кетрисанівської СТГ - 350 м2 сухої трави.

На Кіровоградщині виникло десять пожеж (ФОТО)

На Кіровоградщині виникло десять пожеж (ФОТО)

Двічі гасили пожежі вогнеборці Олександрійського району: смт Петрове - 100 м2 сухої трави та с. Павлівка Світловодської МТГ - 1,5 га сухої трави.
Крім того, у с. Кам’яний Міст Новоукраїнської МТГ загасили пожежу 800 м2 сухої трави на відкритій території.

Шановні громадяни!
Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool