На Кіровоградщині за хабар допомагали отримати водійське посвідчення

Серпень 13, 2024 | Новини | Переглядів: 221 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно керівника одного з комунальних закладів області та адміністратора сервісного центру за фактом зловживання впливом (ч. 3 ст. 369-2 КК України).

Так, керівник навчального пункту обласного комунального навчально-курсового комбінату за попередньою змовою з адміністратором Територіального сервісного центру регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях налагодили шлях легкого заробітку.

Досудовим розслідування встановлено, що посадовці на систематичній основі налагодили схему видачі водійських посвідчень.

Кожне прийняття позитивного рішення щодо складання особами практичного іспиту та отримання посвідчення водія коштувало 12 тис. гривень.

Тепер обвинуваченим загрожує до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool