У Кропивницькому для дошкільнят провели безпекову акцію (ФОТО)

Серпень 13, 2024 | Новини | Переглядів: 165 | Коментарі: 0

Акція під гаслом: «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» за десятки років аж ніяк не втрачає своєї актуальності та популярності.

 Навпаки, чимдалі, вона набирає ще більшу аудиторію прихильників, адже така форма навчання основ безпеки дозволяє у невимушеній атмосфері донести до учасників прості, та разом з тим, такі важливі правила й норми, дотримання яких здатне вберегти людину від багатьох небезпек.

У Кропивницькому для дошкільнят провели безпекову акцію (ФОТО)

У Кропивницькому для дошкільнят провели безпекову акцію (ФОТО)

У Кропивницькому для дошкільнят провели безпекову акцію (ФОТО)

У Кропивницькому для дошкільнят провели безпекову акцію (ФОТО)

 Та найбільшими її шанувальниками є діти. Малеча завжди охоче долучається до ігрової програми акції. Саме таку пізнавально-розважальну програму запропонували рятувальники до уваги вихованців дошкільного навчального закладу №54 “Чебурашка” в обласному центрі.

В рамках заходу влаштували декілька естафет, спрямованих на здобуття знань та навичок з питань пожежної безпеки. Особливу зацікавленість юні учасники заходу проявили до пожежної техніки. Їм було цікаво не лише побачити, а й приміряти справжні бойовки, а ще — запитати у надзвичайників про пожежно-рятувальне спорядження, яке вони використовують під час гасіння пожеж та порятунку людей.

Вихованцям дитсадочка вдалося не лише почути цікаві історії про роботу рятувальників, а й разом з ним подати воду за допомогою ручного комбінованого ствола, уявляючи себе справжніми героями, що ліквідують пожежу.

Рухливі ігри разом з психологом Служби порятунку були спрямовані на розвантаження нервової системи дошкільнят. Такі активні розваги дозволяють одночасно впливати на фізичну і розумові діяльність дітей, а також позитивно впливають на ментальне здоров’я підростаючого покоління.

Завершили акцію традиційною фотосесією та подарунками. Наймолодші учасники заходу отримали пізнавальні історії “Вартові безпеки” від UNICEF UKRAINE, які допоможуть їм не забути важливих правил та уникнути багатьох небезпек.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool