В Кіровограді нагороджено переможців обласного конкурсу (ФОТО)

Жовтень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

Голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко вручив їм почесні грамоти та цінні подарунки.

За словами посадовця, співробітники податкової служби добре розуміють, що податкову культуру потрібно виховувати у громадян змалку. З цією метою і був запроваджений конкурс «Податки очима дітей», який вперше відбувся 2001 році. І якщо в перший раз на розгляд журі надійшло кілька десятків творчих дитячих робіт, то цьогоріч – вже близько тисячі.
Ігор Станіславович зазначив, що роботи переможців вразили його філософською глибиною та оригінальним підходом до висвітлення теми. Судячи з творів, діти краще декого з дорослих розуміють, наскільки важливими для кожної держави є сплата податків.
Нагадаємо: конкурс «Податки очима дітей» проводиться в три етапи – на районному, обласному та загальнодержавному рівні. Учасники поділяються на дві вікові категорії – від 9 до 11 років та від 12 до 15 років. Визначено три напрями творчих робіт – „Художні твори”, „Твори декоративно-прикладного мистецтва” та „Літературні твори”.
Цього року на загальнодержавному рівні І місце у категорії «Художні твори» обійняв 14-річний олександрієць Давид Рак. Під час урочистої церемонії нагородження в Севастополі він отримав медаль, диплом переможця та цінний подарунок.

В Кіровограді нагороджено переможців обласного конкурсу (ФОТО)


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool