Управління СБУ в Кіровоградській області зробило заяву

Серпень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1819 | Коментарі: 0

Останнім часом увага одного із інформаційних порталів під назвою «Стопкор» прикута безпосередньо до діяльності Управління СБУ в Кіровоградській області та його керівництва. 

В своїх публікаціях, які мають характер замовних, інтернет видання вкотре викладає інформацію, яка не відповідає дійсності. 

31.07.2019 «Стопкором» була поширена інформація під назвою: «В Управлінні СБУ у Кіровоградській області намагаються «зам’яти» справу про побиття співробітника бандою кримінального авторитета». В ній йдеться про, нібито, втручання керівництва Управління в хід досудового розслідування щодо побиття одного із співробітників бандою місцевого кримінального авторитету.

Управління СБУ в Кіровоградській області офіційно заявляє, що з метою об’єктивного та справедливого розслідування вказаного факту в межах чинного законодавства, ні керівництво, ні співробітники обласного Управління СБУ не втручаються у хід досудового розслідування ГУ НП в Кіровоградській області.

Крім того наголошуємо, що кримінальним процесуальним законодавством чітко визначено, що слідчий, здійснюючи свої повноваження до вимог КПК України, є самостійним у своїй процесуальній діяльності, втручання в яку осіб, що не мають на те законних повноважень, забороняється.

Також нагадуємо, що кримінальним законодавством передбачена відповідальність за розголошення даних досудового розслідування.
  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool