Управління СБУ в Кіровоградській області зробило заяву

Серпень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 1843 | Коментарі: 0

Останнім часом увага одного із інформаційних порталів під назвою «Стопкор» прикута безпосередньо до діяльності Управління СБУ в Кіровоградській області та його керівництва. 

В своїх публікаціях, які мають характер замовних, інтернет видання вкотре викладає інформацію, яка не відповідає дійсності. 

31.07.2019 «Стопкором» була поширена інформація під назвою: «В Управлінні СБУ у Кіровоградській області намагаються «зам’яти» справу про побиття співробітника бандою кримінального авторитета». В ній йдеться про, нібито, втручання керівництва Управління в хід досудового розслідування щодо побиття одного із співробітників бандою місцевого кримінального авторитету.

Управління СБУ в Кіровоградській області офіційно заявляє, що з метою об’єктивного та справедливого розслідування вказаного факту в межах чинного законодавства, ні керівництво, ні співробітники обласного Управління СБУ не втручаються у хід досудового розслідування ГУ НП в Кіровоградській області.

Крім того наголошуємо, що кримінальним процесуальним законодавством чітко визначено, що слідчий, здійснюючи свої повноваження до вимог КПК України, є самостійним у своїй процесуальній діяльності, втручання в яку осіб, що не мають на те законних повноважень, забороняється.

Також нагадуємо, що кримінальним законодавством передбачена відповідальність за розголошення даних досудового розслідування.
  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool