У мешканця Кіровограда СБУ вилучила 120 спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації

Жовтень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Співробітники СБУ викрили та припинили функціонування каналу незаконного ввезення на територію України спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації.

18 жовтня ц.р. співробітники СБУ затримали мешканця Кіровограда під час реалізації технічних засобів та прослуховуючих пристроїв, закамуфльованих під GSM-сигналізації. У ході затримання у правопорушника було вилучено понад 120 одиниць спецтехніки.
Встановлено, що партію цих виробів місцевий мешканець замовляв через мережу Інтернет і отримував з Китаю у поштових відправленнях. Надалі він їх планував реалізовувати у містах області.
22 жовтня ц.р. Управлінням Служби безпеки України в Кіровоградській області стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ч.1 ст.359 (незаконне придбання, збут та використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації) Кримінального кодексу України.
Слідство триває.


Прес-центр СБ України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool