У Кропивницькому знову буде припинено централізоване водопостачання

Липень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 1030 | Коментарі: 0

У зв'язку з перепідключенням мереж в ході реконструкції водогону діаметром 600 мм по вул. Ельворті – М. Левицького, 30 липня 2019 року з 09 год. 00 хв. до 21 год. 00 хв. буде припинено централізоване водопостачання приватного сектору району «Новомиколаївка» та верхньої частини мікрорайону «Ковалівка»: вул. Енергетиків; вул. Поповича; пров. Ковалівський; вул. Чигиринська; вул. Ю. Олефіренка; вул. О.Бур’янової; вул. Г. Дмитрян (Щорса).

На час припинення водопостачання вода споживачам буде підвозитись автоцистерною: установам з 09 год. до 17 год., населенню з 17 год. до 21 год.

Просимо зробити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності. Телефони для довідок: 36-83-68; 56-12-73; 56-34-18.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool