У Кропивницькому відкрили набір до найбільшої в світі молодіжної організації

Серпень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Найбільша у світі молодіжна організація AIESEC проводить у Кропивницькому набір молоді віком від 17 років, які хочуть розвинути англійську мову, здобути практичні навички.

На членів організації чекає: Професійний досвід. Університет, на жаль, не може надати молоді необхідних практичних навичок для професійної самореалізації. Протягом проекту члени організації можуть спробувати себе в абсолютно різних сферах діяльності — маркетинг, HR, міжнародні відносини, продажі, організація заходів, менеджмент, економіка.

Беручи участь в діяльності організації, молодь працюватиме в команді з однодумцями, буде вчитися взаємодіяти з абсолютно різними типами людей та досягати поставлених цілей.

Також у молоді є змога самостійно проходити всі етапи реалізації міжнародного проекту: від планування до реалізації та його оцінки.

Завдяки діяльності в проекті, постійної роботи над собою, виходу із зони комфорту, випробуванню самого себе, а також завдяки циклу конференцій і семінарів, починаєш краще розуміти себе, свої цінності, слабкі і сильні сторони.

Англійська мова - офіційна мова AIESEC. Займаючись організацією міжнародного проекту, беручи участь у конференціях учасники постійно спілкуються з молоддю різних країн і знаходиш друзів по всьому світу.

Деталі та реєстрація: http://aiesec.ua/join-aiesec/


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool