У Кропивницькому в обласній стоматполіклініці відкрили ортодонтичний кабінет

Лютий 06, 2023 | Новини | Переглядів: 1011 | Коментарі: 0

В обласній клінічній стоматологічній поліклініці обласної ради відкрили ортодонтичний кабінет. Про це повідомила гендиректор закладу Олена Мар’єва сьогодні, 6 лютого.

«Тривалий час ми шукали фахового спеціаліста. Наразі лікар-ортодонт вже приймає перших пацієнтів на сучасному обладнанні. Зазначу, що поліклініка має резервне енергоживлення, тому працюємо безперебійно», - розповіла Олена Мар’єва.

Поліклініка надає також терапевтичну, хірургічну й ортопедичну стоматологічну допомогу. Детальнішу інформацію можна дізнатися за номером 0522321611.

Нагадаємо, в обласній стоматполіклініці оновили терапевтичне обладнання – придбали чотири сучасні стоматологічні установки Siger U200. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool