Як отримати земельні послуги у Кропивницькому

Липень 23, 2024 | Новини | Переглядів: 58 | Коментарі: 0

«Прозорий офіс» Кропивницького єдиний серед центрів надання адміністративних послуг Кіровоградської області, де можна отримати усі послуги у сфері землекористування, регулювання земельних відносин, землеустрою на рівні територіальної громади та обласних установ.

Із 22 липня Центр надання адміністративних послуг Кропивницького розпочав прийом документів стосовно передачі земельних ділянок із земель державної власності у власність або у користування у межах міст обласного значення та за межами населених пунктів Кіровоградської області (9 послуг, суб»єкт опрацювання – департамент агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА) - https://shorturl.at/LgFX5

Також через ЦНАП можна отримати послуги:

Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області (25 послуг) - https://shorturl.at/koHQg

Департаменту містобудування та земельних ресурсів Кропивницької міської ради (24 послуги) - https://shorturl.at/55gAi

Послуги надають адміністратори 122 і 123 кабінетів (синій сектор). Узяти талон електронної черги допоможуть адміністратори головної рецепції. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool