You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому виш передав для воїнів ЗСУ два розвідувальні дрони

Липень 15, 2024 | Новини | Переглядів: 275 | Коментарі: 0

Колектив Центральноукраїнського національного технічного університету з перших днів повномасштабного вторгнення не стоїть осторонь й постійно підтримує Збройні сили України, в лавах яких перебувають, в тому числі співробітники та здобувачі вищої освіти університету, які стоять на захисті нашої держави.

Своєю волонтерською діяльністю колектив підтримує фронт в боротьбі проти агресора, здійснюючи допомогу щоденно.

Цього разу всим колективом було ініційовано збір коштів на придбання військового обладнання для 412 окремого стрілецького батальйону і 1 окремої танкової бригади, який відбувся шляхом перерахунку одноденної заробітної плати співробітників університету.

В результаті чого було зібрано суму понад – 350000 грн, якої вистачило на придбання двох найбільш ефективних розвідувальних квадрокоптерів Mavic 3T, оснащених тепловізійним обладнанням для цілодобового виконання бойових задач. Реалізацію процедури придбання дрона від колективу ЦНТУ допоміг втілити БФ «Мачок», за що їм окрема вдячність

Перший «розвідник» вже на фронті. Несе бойове чергування, наводячи нашу артилерію на живу силу, техніку і вузли постачання ворога.

Командування 412 окремого стрілецького батальйону, представник якого, особисто, днями отримав з рук працівників ЦНТУ дрон, висловило щиру вдячність потужному колективу Центральноукраїнського національного технічного університету за незламну патріотичну позицію, постійну підтримку та реальну допомогу у звільненні України від ворога.

Колектив університету налаштований і в подальшому продовжувати роботу по допомозі збройним силам України.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool