You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому помер відомий письменник та журналіст

Липень 18, 2024 | Новини | Переглядів: 321 | Коментарі: 0

Сьогодні завершилося земне життя відомого мистецтвознавця, письменника, публіциста, заслуженого журналіста України, лауреата обласної премії ім. О. Осмьоркіна Броніслава Петровича Куманського

Сумуємо з приводу непоправної втрати – на 88-му році життя пішов у засвіти заслужений журналіст України, письменник, публіцист, мистецтвознавець і краєзнавець Броніслав Петрович Куманський.

Броніслав Куманський все своє життя присвятив служінню людям, рідному краю, журналістиці. Багато років пропрацював в обласній газеті «Народне слово», в тому числі – на посаді першого заступника головного редактора.

Броніслав Петрович залишиться в нашій пам’яті і наших серцях справжньою Людиною, високопрофесійним журналістом, вірним сином рідного краю, активним і принциповим громадянином.

Світла пам’ять! Щирі співчуття рідним і близьким!

Правління обласної організації НСЖУ.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool