У Кропивницькому під час пожежі в багатоповерхівці довелося проводити евакуацію (ФОТО)

Серпень 04, 2019 | Новини | Переглядів: 1399 | Коментарі: 0

3 серпня об 11:41 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у м. Кропивницький по вул. Ю.Коваленка. На місці події рятувальниками з’ясовано, що горить кухонна каструля на газовій плиті в приміщенні кухні квартири на 6 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. 

Вогнеборцями 1-го Державного пожежно-рятувального загону обласного центру об 11:56 пожежу було локалізовано та о 12:18 – ліквідовано.

О 21:43 виникла пожежа 10 м2 шиферної покрівлі та дерев’яної обрешітки господарчої споруди по вул. Першотравневій с. Красногірка Голованівського району. Займання локалізовано о 22:17 та о 22:28 ліквідовано бійцями 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Голованівськ.

Цього ж дня о 23:06 до оперативно-координаційного центру У ДСНС в області надійшло повідомлення про те, що у м. Кропивницький по вул. Шевченка у п’ятиповерховому житловому будинку виникла пожежа. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіли старі домашні речі на площі 8 м2 у одній із квартир на другому поверсі будинку. Під час гасіння пожежі рятувальниками врятовано 5 громадян (1940, 1979 (2 осіб), 1973, 1980 р.н.). Силами вогнеборців о 23:18 пожежу було локалізовано та о 23:34 – ліквідовано.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області

Кропивницький, під час пожежі в багатоповерхівці, довелося проводити евакуацію (ФОТО)

Кропивницький, під час пожежі в багатоповерхівці, довелося проводити евакуацію (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool