У Кропивницькому оголосили переможців конкурсу ідей

Серпень 06, 2019 | Новини | Переглядів: 436 | Коментарі: 0

Так, навесні цього року організатори Міжнародної агропромислової виставки «AGROEXPO» виставки, дотримуючись своєї концепції «народної» виставки, звернулись до партнерів та друзів з проханням висловити пропозиції, як покращити інфраструктуру та роботу виставки.

За словами директора компанії-розпорядника виставки ТОВ «Украгроекспо» Ігоря Глібка, на адресу оргкомітету надійшло 164 пропозиції, які були ретельно опрацьовані, і серед яких конкурсна комісія відібрала три, що будуть реалізовані вже цього року.

Так, учасники і відвідувачі «AGROEXPO» зазначали, що сцена «Покровського ярмарку» вже не відповідає масштабам заходу і пропонували її замінити на більш сучасну. Таким чином, культурна програма ««AGROEXPO» та «Покровського ярмарку» відтепер обіцяє стати більш насиченою і різноманітною.

Також, за численними побажаннями учасників і відвідувачів виставки, що користуються авто, паркувальна зона виставка буде поділена на сектори, номери яких міститимуться на спеціальних табличках-вказівниках.
Ще одна пропозиція щодо покращення інфраструктури виставки надійшла від учасників, що експонують свою техніку у критому павільйоні, - забетонувати невеликі майданчики перед заїздом до корпусу, щоб можна було помити колеса після транспортування і вже чистою техніку загнати до павільйону.

Оргкомітет «AGROEXPO» щиро вдячний всім учасникам, що долучилися до «Конкурсу ідей», за приємні відгуки, побажання та пропозиції. Усі інші побажання та пропозиції, що надійшли на адресу оргкомітету «AGROEXPO» та не були реалізовані цього року , будуть розглянуті та по можливості враховані у майбутньому.

Нагадаємо, Міжнародна агропромислова виставка «AGROEXPO» у 2019 р. відбудеться на Кіровоградщині вже всьоме. Виставка входить в десятку найкрупніших агропромислових виставок Європи, її площа становить 125 000 м². Цього року виставка пройде з 25 по 28 вересня. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool