У Кропивницькому обговорять нову модель адміністративно-територіального устрою області

Серпень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

У середу, 21-го серпня 2019 року в приміщенні Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування за адресою вул. Велика Перспективна 15\7, м.Кропивницький об 10.00 розпочнеться засідання в форматі «круглого столу» щодо перебігу реформи децентралізації та нової моделі адміністративно-територіального устрою Кіровоградщини.

Під час засідання, в якому візьмуть участь директор та радники Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», а також представники партнерських організацій та установ, голови об’єднаних територіальних громад, представники місцевих ЗМІ, буде обговорюватись формування нової моделі адміністративно-територіального устрою області та реформування районної влади. Зокрема, мова буде йти про новий адмінтерустрій, створення інституцій префектури та зміцнення спроможності органів влади і місцевого самоврядування для подальшої реалізації регіональної політики та реформи децентралізації. 

Під час заходу учасники матимуть змогу обмінятись думками з питань впровадження реформи децентралізації на Кіровоградщині.
Початок реєстрації учасників – 21 серпня о 9.30


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool