У Кропивницькому на Пашутінській горів будинок

Липень 25, 2019 | Новини | Переглядів: 561 | Коментарі: 0

24 липня о 13:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Пашутінська обласного центру.

На місці події рятувальниками було з’ясовано, що горить 1,5 м2 дерев’яної перегородки підвального приміщення одноповерхового приватного житлового будинку. Вогнеборці локалізували пожежу о 13:27 та ліквідували о 13:50. До гасіння залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 15:19 виникла пожежа 7 т сіна, 60 м2 сінника та домашніх речей на території приватного домоволодіння у с. Косівка Олександрійського району. Бійці 2-го ДПРЗ м. Олександрія о 16:30 локалізували займання та о 17:30 ліквідували. Гасили пожежу 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.

У обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини займань з’ясовують фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool