У Кіровограді знову вбивство

Листопад 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1561 | Коментарі: 0

До чергової частини Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про те, що у помешканні за місцем виклику вони виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції для з’ясування всіх обставин.
Попередньо встановлено, що того злощасного недільного вечора місцеві жителі святкували день народження. Не обійшлося застілля і без алкогольних напоїв. Під час посиденьок між чоловіком та дружиною раптово виникла словесна сварка, нібито на ґрунті побутових проблем. У відповідь на брутальну лайку зловмисниця схопила зі столу кухонного ножа та ударила ним чоловіка в область серця. Побачивши, що накоїла, вона викликала швидку медичну допомогу.
На жаль, від отриманої тяжкої травми потерпілий помер на місці.
Правоохоронці «за гарячими слідами» затримали 31-річну підозрювану. Знаряддя злочину – ніж зі слідами крові – вилучено та направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.
- Відомості про подію було одразу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Сергій Коса. - Зловмисниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Вирішується питання щодо обрання для підозрюваної міри запобіжного заходу.
За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool