У Кіровограді знову розбійний напад

Січень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1356 | Коментарі: 0

25-річний раніше судимий чоловік неподалік зупинки громадського транспорту відібрав у перехожого мобільний телефон. За вчинене грабіжникові загрожує до 6 років позбавлення волі.

Пізно ввечері зловмисник помітив чоловіка, який повертався додому, та попросив його викликати таксі. Як тільки кіровоградець дістав із кишені телефон, зловмисник вихопив засіб зв’язку з рук, швидко сів у маршрутку й поїхав з місця пригоди.

Після того, що сталося, 61-річний потерпілий відразу ж звернувся за допомогою до правоохоронців.
- Працівники карного розшуку встановили місцезнаходження грабіжника, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Телефон зловмисник відразу ж продав, а грошові кошти у сумі 300 гривень витратив на власні потреби.
У даний час засіб зв’язку вилучено та направлено на дослідження.

Працівники поліції радять громадянам бути пильними й обачними з незнайомими людьми. Не слід поспішати надавати свій телефон на прохання невідомого «дозволити подивитися» або «здійснити негайний дзвінок». Крім того, щоб не стати жертвою грабіжників, не варто демонструвати телефони та інші цінні речі у присутності невідомих осіб.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool