У Кіровограді зловмисники виготовляли амфетамін

Листопад 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 0

Працівники міліції «відвідали» орендовану квартиру чоловіків, щойно ті закінчили процес приготування амфетаміну. Один з підозрюваних намагався втекти з місця події, вистрибнувши з вікна другого поверху, але це йому не допомогло. Всі зловмисники затримані. Наркоділкам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці задокументували злочинну діяльність трьох осіб.
Організатором «бізнесу» виявився 27-річний житель обласного центру. Допомагали чоловіку виготовляти та реалізовувати «прихотроп» його знайомі – 23-річний кіровоградець та 24-річний житель Кіровоградського району.
Зловмисники постійно змінювали місце розташування своєї міні-нарколабораторії, винаймаючи житло в обласному центрі лише на кілька днів. У чужих помешканнях вони займалися «виробництвом» амфетаміну, таким чином намагаючись не привертати до незаконної діяльності зайвої уваги. Збували «товар» наркозалежним жителям міста та області.
Під час проведення обшуку в орендованій особами квартирі правоохоронці виявили та вилучили спеціальні пристрої та наркосировину для виготовлення психотропної речовини, а також готовий амфетамін на загальну суму у кілька десятків тисяч гривень.
Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
– Зловмисники затримані у порядку статті 208 КПК України. Попередньо їх дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України, - розповідає начальник УБОЗ УМВС України в Кіровоградській області Володимир Кременний. – Триває розслідування.
Організатор наркобізнесу не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців. Наразі у суді вже розглядається справа щодо вчинення чоловіком аналогічних злочинів.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool