У Кіровограді жінка намагалась обікрасти працівників магазину

Січень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

У сумці громадянки правоохоронці виявили гаманці персоналу торгівельного закладу, а на руках - біжутерію, за яку зловмисниця не розрахувалася.

Наряд поліції охорони виїхав на спрацювання тривожної кнопки, що встановлена в одному з магазинів у центрі міста.

До поліцейських звернувся працівник закладу та вказав на жінку, яка вела себе підозріло і намагалася вийти з торгівельного залу.
Затримавши громадянку, правоохоронці оглянули її сумку, в якій були виявлені гаманці обслуговуючого персоналу та продавців магазину. Крім того, «відвідувачка» одягла на руки каблучки та браслети з відділу біжутерії вартістю близько п’ятсот гривень, за які не розрахувалася.

Під час опитування працівників торгівельного закладу встановлено, що громадянка непомітно взяла зі столу ключі, проникла у підсобне приміщення, де знаходилися особисті речі робітників, та забрала чуже майно.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції.

Зловмисницею виявилася 26-річна мешканка одного із селищ області, яка знаходиться під слідством за крадіжку та була вже засуджена за аналогічний злочин.

За даним фактом проводиться перевірка, для встановлення усіх обставин події та прийняття рішень.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool