У Кіровограді затверджена комплексна схема розміщення рекламних засобів

Листопад 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради затвердив комплексну схему розміщення рекламних конструкцій типу "billboard" та "сіті-лайт" в центральній частині міста Кіровограда.

Таке рішення, відзначив начальник управління містобудування приймається з метою упорядкування існуючих рекламних засобів типу "billboard" та “сіті-лайт", розміщених у центральній частині міста Кіровограда, визначення найбільш доцільних місць розміщення зазначених конструкцій, створення гармонійного рекламно-інформаційного середовища міста, безпечних та комфортних умов дорожнього руху, зменшення негативного впливу рекламоносіїв на учасників дорожнього руху та пересічних громадян, а також збільшення надходжень до міського бюджету.
Відповідно до прийнятого рішення у центральній частині Кіровограда передбачається розміщення 149 рекламних конструкцій у вигляді "сіті-лайтів" по вул. Великій Перспективній.
Затверджена комплексна схема не передбачає розміщення стаціонарних, окремо встановлених рекламних засобів типу "billboard" та інших подібних в центральній частині міста Кіровограда (вул. Велика Перспективна, вул. Преображенська (від вул. Калініна до вул. Пашутінської) та вул. Дворцова), за виключенням чотирьох РЗ типу "billboard" – "птах" (V-60o) по обидва боки мосту відповідно до схеми. Недоцільним вважається також розміщення "сіті-лайтів" з обох боків проїжджої частини вул. Великої Перспективної (від вул. Дворцової до вул. Віктора Чміленка), а також по вул. Преображенській (від вул. Калініна до вул. Пашутінської) та по вул. Дворцовій.
Підприємствам – власникам рекламних засобів, які не вписуються у погоджену комплексну схему буде надана можливість допрацювати до кінця дії дозволу на їх встановлення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool