У Кіровограді з 15 лютого встановлено нові тарифи на холодне водопостачання

Лютий 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1336 | Коментарі: 0

Обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» вводить в дію тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) з 15 лютого 2016 року.

Введення в дію нових тарифів обумовлене постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26.11.2015 р.№2868 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачанняхолодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) суб’єктам господарювання, які є виконавцями цих послуг».

Постанова офіційно оприлюднена в «Офіційному віснику України»(№ 6, ст. 332) 29січня і набрала чинності.

Тариф на послугу централізованого водопостачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) затверджений в розмірі 7,29 грн./м3,тарифи на послугу з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) - в розмірі 6,71 грн./м3.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про зростання тарифів на холодне водопостачання та водовідведення з моменту прийняття постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, але не раніше дня її офіційного оприлюднення.
Тариф для жителів приватних будинків на одного хазяїна залишиться незміннимцентралізованеводопостачання –6,744грн. за 1 кубічний метр,централізованого водовідведення - 6,204грн. за 1 кубічний метр.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool