У Кіровограді ввели мораторій

Жовтень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада своїм рішенням запровадила мораторій на надання дозволів на розроблення проектів землеустрою та виділення земельних ділянок на прибудинкових територіях багатоповерхових будинків для будівництва та розміщення гаражів.

Міська рада приймає дане рішення усвідомлюючи, яке важливе значення воно має для забезпечення комфортності проживання мешканців Кіровограда, наголосив під час обговорення секретар міської ради Ігор Волков. Ігор Волков назвав цілий ряд адрес, де через будівництво чи встановлення гаражів створена соціальна напруга в мікрорайонах. Це двори багатоповерхівок по вулицях Волкова 8, корп.2, Жовтневої революції, 1, Жовтневої революції, 64, Єгорова, 56, Кірова, 2, Вінниченка, 1-3 та інші.
У той же час секретар міської ради вніс пропозицію встановити термін дії мораторію до моменту прийняття міською радою Положення про порядок виділення земельних ділянок для будівництва гаражів, яке має встановити чіткі і прозорі правила гри для всіх кіровоградців.
Міська рада підтримала таку пропозицію і доручила управлінню містобудування та архітектури в місячний термін підготувати проект такого Положення

джерело

фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool