У Кіровограді визначили найсильніші родини шахістів

Листопад 03, 2014 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

Із 24 жовтня по 2 листопада в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського проходив чемпіонат міста з шахів серед юнаків та міські змагання з шахів «Батько, мати, я – спортивна сім’я», присвячені 70-й річниці визволення України від фашистських загарбників.

У змаганнях взяли участь 55 осіб, у т. ч. 20 спортивних родин. Серед юнаків переміг Владислав Крамаренко. На другому місті фінішував Іван Ковальчук, третім став Ерік Гончаров.
Турнір «Батько, мати, я – спортивна сім’я» проводився у двох вікових групах. У віковій групі серед дітей до 8 років перемогла команда Радченка Данила та Нечепоренка Дмитра. Срібні нагороди виборола команда Романа й Івана Ковальчуків. На третьому місці Падалка Софія та Жосан Микола.
У старшій віковій групі серед дітей до 14 років перше місце завоювала родина Станіслава та Владислава Апоркіних. Друге місце вибороли Басько Богдан і Криворог Костянтин. На третьому місці фінішували Репецький Ілля та Литвинюк Дмитро.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також медалями і цінними подарунками від спонсорів змагань.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool