У Кіровограді відкрили цех первинної обробки худоби (ФОТО)

Квітень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

Сьогодні голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко та депутат обласної ради, генеральний директор ТДВ "М'ясокомбінат "Ятрань" Андрій Райкович відкрили цех первинної обробки худоби на "Ятрані".

За словами Андрія Райковича, сьогоднішнє відкриття є знаковим для комбінату, адже із новим цехом підприємство замкнуло виробничий цикл – від первинної обробки худоби до випуску та продажу високоякісної готової продукції.
Новий цех поки що працюватиме в одну зміну, а його потужності вистачить на переробку всього обласного балансу свинини та великої рогатої худоби. За зміну (8 годин) оброблятиметься 75 тон свинини та 40 тон м'яса великої рогатої худоби.
Андрій Ніколаєнко ознайомився із більшістю циклів роботи підприємства та відзначив, сучасне вартісне обладнання з програмним управлінням, облаштування виробничих приміщень за світовими стандартами, їх чистоту та стерильність, а також те, що більшість працівників підприємства – освічена кіровоградська молодь.
– Такими чудовими умовами, високою зарплатою ви стимулюєте молодих людей до набуття спеціальної освіти, а в подальшому–якісної праці, – наголосив Андрій Ніколаєнко.
Він привітав Андрія Райковича із знаменною подією та подякував за багаторічну ефективну працю всього трудового колективу на благо економіки Кіровоградщини.
– Я знаю, що на початку 90-х років це підприємство поступалося усім іншим харчовим підприємствам області. Рік тому, мені було надзвичайно приємно бути присутнім у Палаці "Україна", під час оголошення "Ятрані" Національною торговельною маркою року, а сьогодні я мав честь запустити новий цех підприємства. Ви, Андрію Павловичу, підтверджуєте те, що з високоефективним менеджментом можна досягти найкращих результатів. Сьогодні "Ятрань" є гордістю, честю і славою Кіровоградщини, - зазначив Андрій Ніколаєнко.

Сьогодні "Ятрань" є гордістю, честю і славою Кіровоградщини, - зазначив Андрій Ніколаєнко.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool