«Друга Ріка» переспівала хіт Назарія Яремчука «Запроси мене у сни»

Серпень 08, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 63 | Коментарі: 0

Гурт «Друга Ріка» презентував свою версію хіта «Запроси мене у сни» на слова Богдана Стельмаха та музику Володимира Івасюка. Композиція стала частиною альбому «Re: Yaremchuk», що передує виходу стрічки «Яремчук: Незрівнянний світ краси» про легенду української попмузики — Назарія Яремчука.

«Запроси мене у сни» — інтимна балада, що побудована на чуттєвій ліриці та емоційному виконанні. За словами продюсерки збірки Марії Яремчук, пісня звучить так, ніби вона із авторського репертуару «Другої Ріки» і повністю відображає їхній музичний стиль.

Лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин: «Коли Марія зателефонувала і запросила взяти участь у триб'юті на честь її батька Назарія Яремчука, ми вирішили спробувати «убити двох зайців» — здійснити мрію, аби заспівати пісню Володимира Івасюка, водночас ту, яку виконував Назарій Яремчук. Але одразу визначились, що не намагатимемось відтворити звучання оригінального твору. Ми підійшли до композиції так, ніби у нас є умовна гармонія нашої ж пісні з вокальною партією і текстом. Тобто домовились працювати так, ніби ми пишемо нову пісню «Другої Ріки». Коли ми завершили роботу, то зрозуміли, що звучить це дійсно як класична «Друга Ріка» зразка 2005-2010 років.

Цікаво, що ті люди, які, на жаль, не знайомі з творчістю золотого фонду, коли вперше слухали пісню у виконані «Другої Ріки», були впевнені, що це твір нашого авторства на 100%. З одного боку — тішить, з іншого — засмучує, але надихає закликати українців формувати свою ідентичність, а для цього — згадати своє імʼя, своє «коріння» та звернути увагу на національну культурну спадщину, зокрема музичну, а не сумувати за пʼяним «малороським» музичним фастфудом з лопати».

Марія Яремчук, співачка, продюсерка та ідейниця фільму «Яремчук: Незрівнянний світ краси»: «Коли я слухаю «Запроси мене у сни», у мене виникає відчуття, що цю пісню написав сам гурт. Це говорить про круту синергію та органічність пісні, яка сьогодні вже стала класикою, з артистами, які сьогодні дають їй нові крила».

Слухайте трек «Запроси мене у сни» на всіх платформах:


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool