У Кропивницькому дітей навчають правилам безпечної поведінки в інтернеті

Серпень 08, 2024 | Новини | Переглядів: 141 | Коментарі: 0

В обласному центрі бібліотека №18 постійно проводить ознайомчі діалоги «Правила безпечного інтернету».

Бібліотекарі наголошують своїм користувачам про основні правила безпечного поводження в Інтернеті.

Під час бесід-рекомендацій розповідаємо, як не наразитися на неприємності в мережі та переглядають книжки з корисними порадами. Інтернет – це чудове місце для вивчення нового, але для безпечного використання мережі корисно знати правила безпеки.

Серед основних порад: обережність щодо надання особистої інформації, уміння чинити опір тим, хто створює негативні ситуації в інтернеті (погрози чи пропозиції) тощо. Пропонуємо ознайомитися з повчальним фільмом «Як бути в безпеці в інтернеті?» та отримати створену бібліотекарями пам'ятку «Правила безпеки в інтернеті».

Інформаційна безпека стосується захисту інтересів людини. Неправдива, неповна, невчасна інформація може нанести моральну і фізичну шкоду. Деякі люди можуть не знати, яку інформацію допустимо викладати в мережу, а яку не варто та вірять усіляким нісенітницям. 

У Кропивницькому дітей навчають правилам безпечної поведінки в інтернеті

Резніченко Віра


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool