На Кіровоградщині жінок запрошують на триденний тренінг із запуску власної справи

Серпень 08, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 73 | Коментарі: 0

У Кропивницькому відбудеться безоплатний триденний тренінг з підприємницької діяльності «Запусти свою справу» для мешканок Кіровоградщини.

Про це повідомляють у SILab Ukraine - організації, що розвиває екосистему соціального підприємництва в Україні.

“Запусти власну справу” проходитиме з 29 серпня по 1 вересня. Програма підійде жінкам, які вже мають бізнес-ідею або тільки задумуються про це та прагнуть розвивати власну справу. Долучитися можуть мешканки Кропивницького та області, а також внутрішньо-переміщені жінки, які проживають у Кіровоградській області.

Для учасниць передбачена компенсація проїзду та проживання. Щоб взяти участь у відборі на програму потрібно заповнити онлайн-анкету. Кінцевий термін подання заявки 15 серпня.

Навчання складатиметься з теорії та практичної частини. До лекцій і практики залучені досвідчені менторки з Києва, а місцеві підприємиці з Кропивницького поділяться своїми історіями успіху, щоб надихнути учасниць. Крім того, передбачена вечірня програма для розвантаження і рефлексії, до якої залучені психологині та арт-терапевтки.

На тренінгу учасниці отримають знання про:

 lean-підхід для планування та запуску бізнесу;
 дослідження цільової аудиторії; аналіз ринку;
 створення мінімально життєздатного продукту;
 правові та податкові аспекти підприємницької діяльності;
 фінансове моделювання;
 складання бізнес-плану;
 пошук партнерів; залучення інвестицій.

Нагадаємо, програма “Запусти власну справу” реалізується командою SILab Ukraine, яка під час повномасштабної війни навчила жінок із 10 регіонів України підприємництву. Програма стала можливою за фінансового сприяння Федерального міністерства закордонних справ Німеччини й у партнерстві з terre des hommes та ChildFund.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool