У Кіровограді відбудеться майстер-клас «Модульне орігамі»

Жовтень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1098 | Коментарі: 0

5 жовтня з 12.00 до 15.00 у приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка відбудеться чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ».

В рамках засідання відбудеться майстер-клас «Модульне орігамі», протягом якого учасники разом з майстринею будуть створювати лебедя у цій техніці орігамі. Модульне орігамі це досить новий вид орігамі, моделі якого створюються з декількох з'єднаних разом однакових (часто) фрагментів або ланок. Такі моделі дуже незвичайні та яскраві, і неодмінно вразять Вас своєю різноманітністю. Потрібно відмітити, що зібрати остаточну модель з модулів, як правило, значно важче, ніж зробити для неї необхідну кількість ланок. Створення будь-якого модуля орігамі вимагає часу, завзятості й акуратності.

Для роботи вам знадобиться:
- ножиці (обов’язково гострі),
- лінійка,
- простий олівець,
- білий папір – 10 аркушів,
- помаранчевий папір – 5 аркушів


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool