У Кіровограді розпочав новий сезон обласний чемпіонат КВН

Листопад 11, 2014 | Новини | Переглядів: 983 | Коментарі: 0

7 листопада у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості, напередодні всесвітнього дня КВН, розпочав свій 11-й сезон обласний чемпіонат шкільних команд КВН.

Заступник директора з виховної роботи Кіровоградського обласного ЦДЮТ Лариса Миколаївна Кордонська, привітала всіх з початком ігор і вручила переможцям та фіналістам минулого сезону призи за зайняті місця. Представляти свої райони та навчальні заклади у відбірному турі з’їхалися 16 команд. До складу журі увійшли молоді та креативні – Дмитро Крендель, Юрій Тушевський, Дмитро Лагодний, Віктор Скляренко та Олександр Паріпа. А тема ігор – «Сезон відкриттів» - повністю себе виправдала вже з першого туру, адже і серед команд, і серед гравців було багато новачків.
«Ми починаєм КВН» - так називався перший конкурс візиток, у якому команди мали можливість себе представити та зарекомендувати. А літературний конкурс «Бріз» виявився не таким вже і простим. Команди отримали завдання за годину до гри і разом із своїми керівниками старанно писали «Оду команді». Чотирнадцять команд написали оду своїй команді та її гравцям, а оригінальний підхід обрали та представили на розсуд журі «Жертви експериментів» і «Хутор». Перші написали оду Кіровоградській футбольній команді «Зірка», а другі – короткому наказу за встановленою формою, який також носить назву «команда».
Після чотирьох годин безперервного сміху та жартів настав відповідальний момент визначення переможців. До десятки півфіналістів увійшли наступні команди:
«Хутор» Петрівської загальноосвітної школи І - ІІІ ступенів,
«Косовских-STRIEET» Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості, « ВІРАЖ» Маловисківського Будинку дитячої та юнацької творчості при Великовисківській ЗОШ І-ІІІст, «Жертви експериментів» Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, «Вільне-Новопавлівка транзит» Кіровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кіровоградського району, «V.I.P.» Онуфріївського районного центру дитячої та юнацької творчості, «Компаньйони» Компаніївського районного центру дитячої та юнацької творчості, «Бомонд» Туріянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Новомиргородського району,
«Ю.net» Олександрійського Центру дитячої та юнацької творчості імені О. Шакала, «Давайте без давайте» Новоархангельського НВК- загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - гімназія.
Наступна гра – півфінал відбудеться 30 січня 2015 року, тому ми бажаємо переможцям відбірного туру плідної підготовки, гарних жартів та оригінальних виступів.
Методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ Ярова О.С.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool