У Кіровограді пройшов чемпіонат міста з армспорту

Жовтень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

В Кіровоградському інституті розвитку людини відбувся ІV відкритий чемпіонат м. Кіровограда з армспорту.

У змаганнях взяли участь 60 спортсменів із Кіровоградської, Миколаївської, Черкаської, Дніпропетровської областей, а також спортсмени з Молдови.
Серед юнаків перемогли Сергій Соснів (Миколаївська область), Євген Перевязко і Ігор Семків (Кіровоградська область).
Серед дорослих у різних вагових категоріях перемогу вибороли: Роман Мантика (Черкаська область), а також представники Миколаївської області Олег Стукаленко, Сергій Моїсеєв, Денис Ковальов.
У змаганні жінок в абсолютній ваговій категорії перемогла Юлія Куницька-Ткаченко (Кіровоградська область). Срідну медаль завоювала Марія Довгошея (Кіровоградська область). Третє місце посіла Доменіка Юдашкіна (Дніпропетровська область).
У абсолютній ваговій категорії переміг Євген Моїсеєв (Миколаївська область). Друге місце посів Дмитро Єгоренков (Миколаївська область). Третім став Леонід Волерт (Дніпропетровська область).
Переможці й призери змагань нагороджені грамотами, медалями та цінними призами від організаторів змагань.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool