У Кіровограді продовжують нічну розчистку вулиць міста від снігу

Січень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1564 | Коментарі: 0

Сьогодні вночі спеціалісти комунального підприємства “Кіровоград – Універсал 2005” продовжували вивозити відгорнутий сніг із центральної частини міста.

За інформацією директора підприємства Віктора Панішка, із 22.00 по 5.00 чотири самоскиди (2 КРАЗи та 2 МАЗи) разом із фронтальним навагтажувачем і трактором звільняли від снігу тротуари вулиці Шевченка біля педуніверситету, Великої Перспективної від магазину “Сільпо” до Преображенської та від Тімірязєва до Віктора Чміленка, зупинок “Кінотеатр “Зоряний”, “Готель “Київ”.

Снігоочисна техніка у нічний час працювала над розширенням дорожнього полотна від снігу на вулиці Єгорова по автобусному маршруту № 113 до кінцевої зупинки, по вулиці Варшавській від Колгоспної до Миру, по вулиці Червонозорівській від Варшавської до Короленка, по вулиці Гоголя від Кропивницького до Аеликої Перспективної, по вулицях Тобілевича, Лінія 5-а, Лінія 10-а.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool