У Кіровограді оброблено 11 тисяч заяв щодо оформлення субсидій

Серпень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Соціальні служби Ленінського і Кіровського районів у Кіровограді обробили близько 11 тисяч заяв щодо оформлення субсидій на оплату житлово – комунальних послуг.

Про це повідомили очільник Кіровської районної ради Сергій Горбовський та заступник голови Ленінської районної ради Василь Гуцу під час засідання міської комісії з питань техногенно – екологічної безпеки. За їх словами, це близько 50% від загальної кількості заяв, що надійшли до управлінь праці та соціального захисту населення.

Станом на початок серпня своїм правом на оформлення субсидій скористалися понад 22 тисячі власників житла у Кіровограді. Керівники районів міста відзначили, що найбільше гальмують процес оформлення гарантованих державою субсидій недостатня кількість персоналу в соціальних службах і застаріле програмне забезпечення.

Так, спеціалістам профільного управління Ленінського району при використання програми “Наш дім” на обробку однієї справи необхідно до 25 хвилин, підкреслив Сергій Горбовський. Впровадження нового програмного забезпечення “Житлова субсидія” дозволило збільшити продуктивність праці до 200 справ на день. У разі збільшення штату управління праці і соціального захисту населення на 25 осіб, можна буде оформлювати до 400 заяв за день. Таке розширення персоналу потягне з бюджету додаткових 425 тисяч гривень, але воно сьогодні надзвичайно необіхідне, переконаний Сергій Горбовський, адже із вересня розпочнеться друга потужна хвиля оформлення субсидій і в управлінні очікують ще близько 20 тисяч заявників. У свою чергу, Василь Гуцу звернув увагу, що нові додаткові бланки заяв і декларацій мають розповсюджувати саме соціальні служби районів міста. Вони точно знають, хто ще не оформив субсидію і куди необхідно доставити пакет документів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool