У Кіровограді обікрали іноземця

Січень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 1011 | Коментарі: 0

24-річний студент одного з кіровоградських вищих навчальних закладів звернувся за допомогою до правоохоронців увечері 17 січня.

Повернувшись після занять до квартири, яку винаймав, він зрозумів, що там «порядкували» сторонні. За кілька днів поліцейські встановили чоловіка, який наважився взяти чуже. За скоєне йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Пригода мала місце в одному з мікрорайонів обласного центру. Громадянин іншої держави, який зараз навчається і мешкає в Кіровограді, виявив відсутність особистих речей. З кімнати зникли ноутбук, Wi-Fi-роутер, наручний годинник та гаманець.
«Про подію потерпілий негайно повідомив поліцейським, які за кілька днів встановили особу злодія та місцезнаходження краденого майна, яке новий «власник» вже збирався продати, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - Підозрюваним у скоєнні злочину виявився 22-річний житель обласного центру, раніше судимий за крадіжку та зберігання наркотичних засобів. Як з’ясувалося, до того як в квартирі оселився іноземець, зловмисник і сам винаймав це житло, щоправда, всього кілька днів. За короткий час спритник встиг зробити собі дублікати ключів».

Згодом, пересвідчившись, що помешкання вже «не пустує», кіровоградець вирішив навідатися і пошукати те, чим можна було б поживитися.

Та наміри збагатитися для чоловіка можуть обернутися ще однією судимістю.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool