У Кіровограді муніципальний патруль знову вийде на вулиці міста

Січень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1449 | Коментарі: 0

Сьогодні, 21 січня, у Кіровоградській міській раді відбулася робоча нарада з питання ліквідації торгівлі у невстановлених місцях на території обласного центру.

У нараді під головуванням заступника міського голови Олександра Грабенка взяли участь начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Наталія Бабенко, заступник начальника управління превентивної діяльності Головного управління національної поліції в Кіровоградської області – підполковник поліції Олександр Дигас, начальника сектору Кіровоградського відділу поліції – майор Олег Петров, начальник оперативного відділення служби з охорони громадського порядку у місті Кіровоградської міської дружини Віктор Іванов.

Під час наради була відпрацьована координація спільних дій Кіровоградської міської ради з правоохоронними органами щодо ефективної роботи по припиненню незаконної торгівлі на вулицях обласного центру в рамках реалізації проекту «Муніципальний патруль».

Учасники наради також підготували спільне звернення до кіровоградців з роз’ясненням усіх ризиків для здоров’я і життя тих, хто наважується купувати продукти сумнівної якості.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool