У Кіровограді хлопець замість працювати, вирішив грабувати.

Жовтень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1101 | Коментарі: 0

В обласному центрі працівники міліції затримали за підозрою у скоєнні крадіжки 20-річного непрацюючого жителя Олександрівського району. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Зловмисник виніс із помешкання місцевої жительки кілька золотих прикрас та інші речі. Раніше молодий чоловік вже був засуджений за незаконне зберігання наркотичних засобів.
Наприкінці вересня до Кіровського відділу міліції по лінії «102» надійшло повідомлення від 55-річної кіровоградки про викрадення з її будинку фотоапарату, мобільного телефону та чотирьох золотих кілець.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився житель одного із районів, який, за його ж словами, приїхав до обласного центру у пошуках роботи. Але замість легального заробітку, як виявилося, знайшов легший спосіб здобути гроші…
Викрадені прикраси злодій здав у ломбард, фотоапарат продав, а виручені кошти витратив на продукти харчування. У зловмисника правоохоронці вилучили лише крадений телефон.
Підозрюваний затриманий у порядку статті 115 КПК України. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло. Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool