У ДП «Кіровоградський облавтодор» кадрові зміни

Грудень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

У ДП «Кіровоградський облавтодор» ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України» відбулися кадрові зміни у керівному складі.

На посаду директора підприємства призначено Олексія Гончарука. Урочисте представлення нового керівника відбулося 17 грудня за участі голови правління ПАТ ДАК «Автомобільні дороги України» Сергія Стельняковича та заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації Олександра Чернявського.
Сергій Якович зазначив, що дорожня галузь переживає важкі часи, адже стан доріг залишає бажати кращого, тому треба максимальну увагу приділяти в першу чергу  збереженню існуючої дорожньої інфраструктури та її відновлення.
- Олексій Васильович – досвідчений професіонал, який знає свою справу. Хоч перед ним стоятимуть непрості завдання, та я впевнений, що він, як справжній господарник, впорається з ними, - відзначив голова правління.
У своєму вітальному слові він також побажав Олексію Васильовичу успіхів, здоров’я та здійснення всіх задумів і мрій.
Олександр Чернявський в свою чергу висловив впевненість у тісній та якісній співпраці обласної влади та ДП «Кіровоградський облавтодор» у плані покращення стану доріг загального користування, що пролягають по території області.
За роки роботи в різноманітних організаціях та на різних посадах Олексій Гончарук набув неоціненного досвіду і став висококваліфікованим професіоналом-дорожником.

Довідково
Олексій Васильович Гончарук народився 1959 р. в с. Солгутове Гайворонського району Кіровоградської області у звичайній селянській родині.
Після школи вступив до Гайворонського спеціалізованого професійно-технічного училища № 35, яке закінчив з відзнакою. Пізніше здобув ще дві вищі освіти – у Кіровоградському інституті сільськогосподарських машин (нині КНТУ), по спеціальності «Інженер-механік» та у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті по спеціальності «Автомобільні дороги та аеродроми».
У 1977-1979 роках пройшов службу у лавах Радянської армії.
Трудовий шлях розпочав з тракториста. Далі працював майстром з виробничого навчання, механіком, керівником Гайворонського автотранспортного підприємства.
У дорожній галузі Олексій Гончарук з 1997 року. Очолював протягом 14 років філію Гайворонський райавтодор ДП «Кіровоградський облавтодор».
З вересня 2011 року по грудень 2013-го – начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.
Має звання Почесного дорожника України. Вчетверте обраний депутатом Гайворонської районної ради.
З 17 грудня 2013 року призначений на посаду директора ДП «Кіровоградський облавтодор» ПАД ДАК «Автомобільні дороги України».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool