Суд розгляне справу про перегляд прожиткового мінімуму в Україні

Серпень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 1924 | Коментарі: 0

Справа про перегляд прожиткового мінімуму на 2019 рік – суд призначив підготовче засідання на 10 вересня

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Станіслава Батрина до Кабінету Міністрів України, в якому він просить суд визнати протиправними дії Уряду, яким не було проведено та, відповідно, не було враховано результати науково-громадської експертизи сформованих наборів продуктів харчування, продовольчих продуктів і послуг при встановленні розміру прожиткового мінімуму в Україні на 2019 рік. Суд призначив підготовче засідання у справі на 10 вересня 2019 року.

Нагадаємо, серед інших вимог позову – зобов’язати КМУ встановити прожитковий мінімум на 2019 рік відповідно положень ЗУ «Про прожитковий мінімум» та ЗУ «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії», розробити та подати на розгляд Верховної Ради України проект закону про внесення змін до ЗУ «Про Державний бюджет України на 2019 рік» з урахуванням вищезгаданих вимог до прожиткового мінімуму.

Прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool