Спрощенці Кіровограда сплатили єдиного податку майже 42 млн.грн.

Грудень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

За одинадцять місяців 2013 року суб'єкти малого та середнього бізнесу, які обрали спрощену систему оподаткування, сплатили до місцевої скарбниці майже 42 млн. гривень єдиного податку.

За словами заступника начальника Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олени Холоденко, це на 10.4 млн.гривень більше надходжень минулого року.
Так, тільки від приватних підприємців бюджет отримав понад 33 млн. гривень. У порівняні з минулим роком надходження єдиного податку від спрощенців – фізичних осіб зросли на 7,8 млн. гривень. Юридичні ж особи сплатили 8,8 млн. гривень податку, що більш ніж торік на 2,6 млн. гривень.
Тенденція до зростання надходжень від спрощенців, яка спостерігається з початку року, зумовлена, насамперед, законодавчими змінами, які розширили можливості підприємців і спростили перехід на сплату єдиного податку. Це, в свою чергу, позитивно позначилося на надходженнях до бюджету.

Прес служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool